Intuitieve massage

Intuïtieve massage

Tijdens een intuïtieve massage combineer ik een diepgaandere massage met Reiki en soms technieken uit de Aromatouch. Niets staat vast, de massage ontvouwt zich vanzelf. Ik stem op jou af en volg mijn handen en mijn gevoel.

We kiezen samen een etherische olie uit die op dat moment voor jou past. Dit alleen al is een mooi proces, waardoor je vanuit verbinding met jezelf en wat je jezelf gunt de massage kunt ontvangen, en deze dus op meerdere lagen effect heeft.

Je kunt kiezen voor een uur of twee uur.
De behandeling van een uur bestaat uit een korter voorgesprek, daarna 50 minuten effectieve massage.
De behandeling van 2 uur bestaat uit een langer voorgesprek, waarbij we dieper ingaan op wat er speelt in je leven, hoe dat jou beïnvloedt, of je daar eventueel verandering in kunt brengen en welke olie daarin kan ondersteunen. De massage duurt dan 70-90 minuten en naderhand is er nog tijd voor een kort nagesprek.

Tarieven
1 uur massage:
losse behandeling €70,-
strippenkaart 5x 1 uur massage €325,-

2 uur sessie:
Losse behandeling €110,-
strippenkaart 5x 2 uur sessie €520,-

Gisteren een hele prettige intuïtieve massage mogen ontvangen van Marileen. Hoe ik me nu voel? Dankbaar van hier tot de regenboog en weer terug! Zo verhelderend, verlichtend en persoonlijk. Ik kan een ieder aanraden naar de sfeervolle studio van Marileen te gaan in het goed bereikbare De Bilt. Namaste…

Vitaliteitscentrum Utrecht