Contact

email:
marileen@vitalitree.nl

telefoon:
06-44502401

adres:
Dorpsstraat (vo Steenstraat) 12
3732 HJ De Bilt

bereikbaarheid:
Per auto zijn we prima bereikbaar, als je de Bilt inrijdt vanaf de Utrechtseweg ga je bij de stoplichten linksaf, de Dorpsstraat in. Je kunt in de straat 2 uur gratis parkeren, maar je kunt ook achterom rijden naar ons eigen parkeerterrein. Rijd dan langs het pand en neem twee keer de eerste rechts: De Tuinstraat, daarna de Kamperfoeliestraat. Naast Kamperfoeliestraat 20 zit een parkeerterrein aan je rechterhand. Het hek is open.

openbaar vervoer:
Bus 52, 60, 74, bushalte Tunneltje De Bilt
Bus 31, bushalte De Holle Bilt

4 gedachten over “Contact”

 1. Hoi Marileen,
  Het lijkt me super gaaf om met vriendinnen bij jou te komen voor de workshops en daarna samen proeven. Tot hoeveel mensen kun je ontvangen? en wat kost het per personen of per groep?

  1. Hoi Ilse, wat leuk! Dat gaan we regelen.
   Wil je een kookworkshop of een bakworkshop? In gebarentaal, of wil je een tolk meenemen? En met hoeveel mensen wil je komen, in mijn keuken kun je met ongeveer vijf mensen terecht, als je met meer wilt, moet ik een locatie regelen.
   Groet,
   Marileen

 2. Wat leuk om zo’n andere kant van een collega te zien! Bak je ook veganistische taarten? Ik heb een zoon die nu 2 jaar overtuigd veganist is en in de bakkerij kan ik niets voor hem vinden.
  gr. Mariette

  1. Hoi Mariette,

   Dank voor je reactie! Ik heb geen ervaring met veganistische taarten, maar zal ns wat opzoeken en uitproberen. Alles kan!

   Groetjes,
   Marileen

Reacties zijn gesloten.

Vitaliteitscentrum Utrecht