Herfstsalade met zoete aardappel

Ik ben erg van combineren wat er in huis is en laatst kwam ik hierop uit. Een heerlijke herfstsalade!

Nodig
Sla, naar keuze
1/2 komkommer
1 avocado
1 zoete aardappel
1 blikje zwarte bonen
1/2 bakje kastanjechampignons
pompoenpitten
zonnebloempitten
4 walnoten
(1 stukje pecorino)
basilicum
olijfolie
balsamicoazijn
peper, zout

Bereiden
Snijd de aardappel in schijfjes en kook hem ongeveer 10 minuten.
Snijd de komkommer en de avocado in plakjes.
Rooster de pitten even en bak de champignons.
Rasp evt wat pecorino als garnering.
Maak een dressing van de olie, azijn en peper en zout.
Maak een platte schaal mooi op met alle ingredienten (of gooi alles in een slakom) en besprenkel de dressing erover.

 

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Vitaliteitscentrum Utrecht