Havermoutmuffins

 Havermoutmuffins1 Havermoutmuffins

Simpel

Lekker ontbijtje en leuk voor in de broodtrommeltjes. Hoe? Heel simpel!

Nodig

100 gram havermout
2 bananen
3 eieren
2 tl kaneel
2 tl vanillepoeder (ongezoet)
1 tl wijnsteenzuurbakpoeder
1 snufje zout
1 flinke hand blauwe bessen en/of moerbeien (varieer gerust!)

Bereiden

Doe alle ingrediënten, behalve de bessen en/of moerbeien in een kom en mix met de staafmixer tot je een glad beslag hebt. Schep dan de bessen en/of moerbeien erdoor en giet het beslag in muffinvormpjes (10 tot 12).
30 min in de oven op 180 graden en je hebt een glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij ontbijt of tussendoortje. Zoet genoeg door de banaan en bessen!

IMG_0632

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    suiker- zuivel- en glutenvrij