Contact

email:
marileen@vitalitree.nl

telefoon:
06-44502401

adres:
Lange Viestraat 2
3511 BK Utrecht

routebeschrijving:
Mijn praktijkruimte zit in De Planeet, het blauwe pand tegenover de Bijenkorf. Bij binnenkomst van dit pand kun je de lift (links) nemen naar de tweede verdieping of twee roltrappen op.
Je komt dan bij een deur die op slot is. Laat me even weten als je er bent, dan kom ik open doen. Omdat ik op de 5e verdieping zit, kan het even duren voordat ik er ben.

bereikbaarheid:
VitaliTree zit op loopafstand van Utrecht CS. Loop richting Neude, dan kom je door de Lange Viestraat heen.
Bussen komen nog dichterbij, stap dan uit bij halte Vredenburg of Potterstraat.

Als je met de auto komt, kun je parkeren in parkeergarage La Vie of Paardenveld.

  7 gedachten over “Contact”

  1. Hoi Marileen,
   Het lijkt me super gaaf om met vriendinnen bij jou te komen voor de workshops en daarna samen proeven. Tot hoeveel mensen kun je ontvangen? en wat kost het per personen of per groep?

   1. Hoi Ilse, wat leuk! Dat gaan we regelen.
    Wil je een kookworkshop of een bakworkshop? In gebarentaal, of wil je een tolk meenemen? En met hoeveel mensen wil je komen, in mijn keuken kun je met ongeveer vijf mensen terecht, als je met meer wilt, moet ik een locatie regelen.
    Groet,
    Marileen

  2. Wat leuk om zo’n andere kant van een collega te zien! Bak je ook veganistische taarten? Ik heb een zoon die nu 2 jaar overtuigd veganist is en in de bakkerij kan ik niets voor hem vinden.
   gr. Mariette

  3. Hoi Marileen , Marcel stoker belde mij onlangs met de vraag of jij een keer bij ons in de keuken van het Wilhelminapark kon komen kijken .
   Lijkt mij hartstikke leuk en je bent van harte welkom om een keer even mee te kijken hoe we dat doen.

   Als je mij even een mailtje stuurt met je tel nr en info wanneer dat jou uit komt , zal ik contact met je opnemen.

   Met vriendelijke groet ,

   Pieter Jobse , chef-kok Wilhelminapark

  4. Hallo Marileen,

   Ik lees net je stuk over omzetting van de stoffen voor slaap. Daar staan wat fouten in. B6 is nodig voor de omzetting van 5-HTP naar serotonine.
   Als je er meer over wilt lezen zou ik zeker even duiken in de informatie van dr. Ben Lynch. Hij legt heel duidelijk de werking van de genen uit en wat deze nodig hebben voor de omzettingen. Zo is er een gen wat serotonine afvoert. Als deze te snel werkt is het lastiger in slaap te blijven. Ook kunnen genen vervuild zijn waardoor ze niet optimaal functioneren. Dit staat allemaal in zijn boek Dirty Genes die pas uitgebracht is.
   De B3 is nodig omdat bij ontstekingen en virussen tryptofaan afgevoerd wordt. Door B3 gaat de omzetting uiteindelijk weer richting 5-HTP.
   Methylering is een groot onderdeel voor aan en uit zetten van de genen. Daarvoor is folaat of methylfolaat nodig en methyl B12, foliumzuur kan problemen opleveren omdat dit een synthetische vorm is die niet iedereen om kan zetten.
   Interessante materie die verder gaat dan alleen slaap. Via Facebook live verspreid hij ook veel van deze informatie.
   Zeer interessant!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  suiker- zuivel- en glutenvrij