Bekkenmassage

“Thuiskomen in jezelf
Totale overgave
Zakken in het lichaam
Vertrouwen
Volledig zijn met alles wat is”

De basis van de vrouwelijke energie ligt in ons bekken. Vanuit daar stroomt de levensenergie door ons hele lijf. Maar dat bekken is ook gelijk de plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden. Als dat gebeurt, blokkeert de levensenergie. Dan lijkt het niet meer te stromen. Op je werk, in relaties, met de seks of gewoon überhaupt in je leven.

Yogamassage helpt deze blokkades losmaken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrijuit stroomt. Het is een dynamische vorm van massage (met kleding aan). Ik combineer (yoga)strekkingen met diepe massage, acupressuur en mindfullness. Het geeft ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen en het herstelt de natuurlijke verbinding tussen je hoofd, lijf en pure essentie.

Marileen biedt als geen ander een veilige, warme en zachte bedding om thuis te komen in je bekken. Met oprechte aandacht luistert zij naar de fluisteringen van je lichaam, ziel en woorden. Ik kon mijzelf volledig overgeven aan haar handen en expertise. Na de massage voelde ik totale ontspanning, ruimte, vertrouwen en stevigheid.

Deze specifieke bekken yogamassage zorgt voor:

♥ vermindering lage rug-, heup- en bekkenklachten
♥ ontspanning van de iliopsoas (ook wel zielspier genoemd) waar vrouwen spanning en stress opslaan
♥ het openen van je tweede chakra; symbool voor je levensenergie, creativiteit en het laten stromen van je seksualiteit, sensualiteit en emoties
♥ het loslaten van emoties en trauma’s die in het bekken liggen opgeslagen

“Als ik woorden geef aan wat er vanochtend is gebeurd, dan zijn dat:
Balans, acceptatie en diep thuiskomen.
Je voelt zo goed aan waar de pijnpunten en de grenzen liggen.

En ook, na een stretching, waar er nog iets achter blijft.
Heel dankbaar voor jou en het zo warm en liefdevol delen van jouw gaven.

Het voelt als een koesterend warm bad.”

Vitaliteitscentrum Utrecht